0747 339 336
navalex.team@gmail.com
2 Mai, Limanu, Constanța, România

6 ani de experiență în domeniul construcțiilor navale

Suntem o companie românească, a cărei activități acoperă domenii de construcții navale, producție și metalurgie, personal și inginerie.

Afacerea companiei a început în 2017, cu activități în domeniul construcțiilor și lucrărilor de reparații navale, fiind subcontractant al DMHI (Daewoo Mangalia Heavy Industries) pentru nave comerciale. Firma noastră și-a câștigat stima de parteneri stabili și de încredere, cu expertiza necesară în îndeplinirea misiunilor complexe și o echipă de angajați activi și cu înaltă calificare.

Realizările Noastre
800
+

Proiecte finalizate

100
%

Clienți satisfăcuți

50
+

Premii câștigate

Ce ne recomandă?

Combinația noastră de manageri de proiect și ingineri înseamnă că suntem disponibili pentru a finaliza reparațiile la întreaga gamă de nave – inclusiv feriboturi, cisterne, nave de sprijin offshore, nave de marfă și nave de croazieră. Indiferent dacă lucrările sunt reparații programate sau reparații de urgență, Navalex Group are capacitatea de a livra toate proiectele, de la lucrări de oțel și conducte până la cele mai complexe sisteme electrice și mecanice.

Available Over
25 Count

Won 50+
Certifications

List time Support
Available

Echipa noastra este formata din metalurgisti navali, tubulatori industriali si sudori cu cunostinte diverse de sudare (electric, MIG/MAG, TIG) pe placi si tevi, materiale duplex. Echipamente (Execuție, Montaj, Construcții Noi, Reparații) montaj țevi (cuplaj conducte conform desenelor izometrice și chiar hidraulice și conducte de montaj plastic). Operatori de montaj HVAC (ventilație, aer condiționat, sistem de răcire și apă caldă). Suntem încântați să vă oferim serviciile menționate mai sus cu contracte pe oră, pe perioadă determinată sau cu tarif fix.

Află mai multe
Telefon

0747339336

Latest Technology

The great explorer the truth, the sedmaster builder human happiness one rejects.

Licensed & Insured

Must explain to you how this mistaken idea denouncing seds pleasure and praising.

Ontime Delivery

Denouncing pleasure and pain was born and I will give you our complete and expound.

Profesional Workers

Complete account of the work system, andexpound the actual teachings of the truth.

Request Quote

We are Professional

Engineers

How all this mistakens idea of denouncing pleasures and completed account.

We are Trusted

Team Members

Idea denouncing pleasures and praisings pain was born great explorer.

We are Expert

Designer

Denouncing pleasures and was born work will give you a complete masters.

  Testimonials

  Great! Support and Special Care

  Michael Gregory worked with me to bring my concept from design to reality - providing much appreciated guide gregory willaimas worked with me bring concept from design to reality designs workers industry.

  Jessica Jung

  - Singer

  Great! Support and Special Care

  Factory Press Company is professional, creative and concept from knowledgeable. Dwayne our designer was actual teachings the great explorer of the truth patient, know how to pursue pleasure accommodating.

  John DOE

  - CEO

  Great! Support and Special Care

  This company is professional, creative and concept from knowledgeable. Dwayne our designer was actual teachings the great explorer of the truth patient, know how to pursue pleasure accommodating and work.

  Dwayene Martin

  - VillooSteels